Verkoper

Vacature: Ervaren Verkoper

 Voor de functie van Verkoper zoeken we iemand met relevante ervaring. Stressbestendig, allround gedisciplineerd, mechanisch en elektrotechnisch, proactief en natuurlijk commercieel met passie voor fietsen. Voel je je aangesproken, lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen
Je gaat de verkoop doen van o.a. Electrische fietsen, Stadfietsen, kinderfietsen maar ook Race en MTB fietsen.

 

Hoe zou je dag eruit kunnen zien
'S ochtends kom je binnen, pak je een bak koffie; zwart, melk, suiker, wat jij wilt. Dan zet je samen met je collega’s de fietsen buiten en zorgt dat alles netjes klaar staat want de eerste klanten staan al binnen in de winkel een bakje koffie te drinken.

Nog snel bekijk je de planning van de dag en bekijk je wat er vandaag aan fietsen afgeleverd moet gebeuren. Je loopt naar de eerste fiets die op de planning staat en zet deze op het afhaalpodium, dit doe je samen met een aantal andere collega’s terwijl de klanten inmiddels aan de balie staan te wachten en allemaal zin hebben om een testritje te maken. Je vraagt je al snel af hoe je de planning op een dag als deze af moeten krijgen als er vanuit de werkplaats ook al vragen op je afgevuurd worden. Je bewaard je kalmte en ziet nu alweer de uitdagingen en oplossingen i.p.v. de problemen.

Geen dag is hetzelfde want je gaat aan de slag met elektrische fietsen met midden motoren maar ook met voor en achter motoren. Als de termen Nexus ,Nuvinci , Shimano Steps, Rohloff , Alivio, Ultegra en Chorus jouw als muziek in de oren klinken dan zit je bij Dekkers Tweewielers aan het goede adres!

Jouw profiel

  • Afgeronde technische of commerciële opleiding op minimaal MBO-niveau
  • Fietstechnicus/Verkoop als hoofdvak
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Gewenste competenties: Commercieel, nauwkeurig, passie voor fietsen, stressbestendig, flexibel
  • Ervaring in de fietsbranche is een must

Wij bieden
Wij bieden jou de mogelijkheid om deel uit te maken van een gaaf team waarmee werken een feest is. Niet één werkdag is hetzelfde, je krijgt voldoende uitdaging en vrijheid en vergeet regelmatig dat het je “baan” is. We bieden een marktconform salaris dat past bij je ervaring en functie. Je krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met behulp van coaching, opleidingen en trainingen. Daarnaast bieden wij uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, een ADV vergoeding en een korting op de artikelen of onderdelen die we verkopen. Ook krijg je de mogelijkheid mee te denken over onze groei en de inrichting van onze fantastische nieuwe locatie in Wanssum.

 

Wij zijn
Dekkers tweewielers is een hard groeiend, uitdagend bedrijf met een top team van enthousiaste en gemotiveerde jonge mensen. De meest onderscheidende fietsspecialist van de regio waar gewerkt wordt met de mooiste producten uit de branche.

 

Interesse?
Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij, stuur dan snel je sollicitatie naar Rodger Gorissen rodger@dekkerstweewielers.nl. Bij vragen bel +31 (0)478 53 2166. We kijken er naar uit!

Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en mocht je de geschikte kandidaat aandragen dan ontvang je een passende attentie.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Dekkers Tweewielers Wanssum B.V. is beoordeeld met een 8.8 uit 10 op basis van 2256 beoordelingen

Close Inloggen